Accommodatie

Landhuis eikenburg is een wederopbouwhoeve na de 1ste WO met overaccentuering van verschillende bouwelementen uit die tijd. Deze zorgen voor een unieke sfeer, samen met de rustige omgeving. De vakantiewoning ligt heel centraal tussen de velden in de rustige dorpje Boezinge, een deelgemeente van Ieper.
Kom en zie, voel en beleef.


Ondertussen kregen we ook het magazine 'Wonen, Landelijke Stijl' over de vloer. De mooie reportage over onze vakantiewoning kan je nog even nalezen in volgend artikel. 

Download artikel Wonen, Landelijke stijl

 

Kamers

Er is plaats voor 10 à 12 personen, verdeeld over 4 slaapkamers in dubbelbedden, stapelbed en 1 zetelbed. Er zijn 3 badkamers voorzien met elk een apart toilet.
Alle bedden zijn voorzien van kwalitatieve matrassen en bij aankomst zijn ze netjes opgemaakt.

Leefruimte

Er is een open keuken die volledig ingericht is met een inductie kookplaat, een hete luchtoven, microgolf, vaatwas, koffiezet, koelkast, broodrooster, waterkoker… en voldoende keukengerei, tafelservies en bestek.
De lange eettafel nodigt uit om gezellig te tafelen of om een gezelschapsspel te spelen.
De knusse zithoek, met gaskachel brengt warmte en gezelligheid met zich mee om volop te kunnen genieten en zich te ontspannen met een boek of een babbel.

Buiten

Onze vakantiewoning heeft een eigen ruime landschappelijke tuin met 2 terrassen.

Smorgens  kan je al genieten van een heerlijke kop koffie op onze ochtendterras, waar je langzaam kan ontwaken.
Een uitnodigende middag of avondterras met elegante picknicktafel en grote parasol doet je verlangen om buiten te beleven. Avonden worden extra gezellig door gebruik te maken van een bbq, openfire  en vuurschaal…. Je waant je in complete vakantiesfeer….!

In onze kindvriendelijke tuinn kunnen kinderen nog echt kind zijn en ravotten, rijden met go-carts of fietsjes (ter plaatse beschikbaar) of ze kunnen in de hooiweide spelen of voetballen die volledig is afgesloten van de openbare weg.

 

Extra comfort

Om uw verblijf nog comfortabeler te maken hebben we extra aandacht besteed aan de kwaliteit van de matrassen voor een goede nachtrust. Bedden zijn netjes opgmaakt voor aankomst zodat u daar geen tijd hoeft in te stoppen.
Om de kleine gasten zich ook zo thuis mogelijk te laten voelen mag u steeds een kinderstoel, bedje aanvragen.

Wifi: Surfen is geheel gratis en draadloos.

Vooraanzicht zomer, vakantiehuis ieper, wederopbouwhoeve renovatie oude hoeve,

Accommodatie

Ontdek onze unieke vakantiewoning voorzien van alle comfort

Ontdek
Luxueuze keuken, gezellig gedekte tafel, haardvuur

Foto's

Zie, voel en beleef...

Bekijk
Vouwte kamer, luxueuze afwerking, prachtig uitzicht op de velden

Reserveren

Maak meteen een reservatie en geniet van een prachtige vakantie

Maak een reservatie